söndag 11 september 2011

söndag..

redan söndag igen och en hel vecka har redan sprungit i väg...

Idag har ja varit på Gunneboslott och gott och tittat i trädgådarna och allt fint!  träffat min kära vän Katrin som var så längesedan vi sågt saknar dig otroligt mycket! 
fick ett super fint Gravid smycke av henna en liten Kula som ska hänga långt ner på magen men en liten bjällra i som låter som bebis hör och blir lugn av ! TACK fina du!

I går jobbade jag och det var fullt upp vilket va roligt då det varit så lugnt de senaste kul med lite fart på jobbet:)
efter detta blev det en tripp till frölunda torg skulle shoppa lite nya kläder var tanken men hitttade inte något i stort sett köpt endast en skjorta på Gina och inget mer surt..
Anna å jag åkte till ICA Fokus och trånade efter all god mat istället ;) gick en promenad och sedan slog vi oss ner i soffan och åt ostbågar å choklad och bara slöade hela kvällen:)

och  Pierre har ju fällt massa träd hemma på vår trädgård nu vill ja ju åka hem till mitt hus och se hur det blev men de får vänta jobbar ju alla helger ett tag:(

Har redan gott in i v 19 med så snart är det halvtid och det är både fantastiskt roligt och härligt att tiden går fort men också otroligt skärmande :)

Nä nu ska ja slappa i soffan och vänta på Idol som börjar om några timmar:)

/Lotta 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar