måndag 1 juli 2013

Koppor?

Jaha om nu undrar vart jag tagit vägen den senaste veckan så har jag bara en förklaring en sjuk Elsa och då finns de inte mycket tid eller energi till något annat. 
Efter en vecka är hon nu nästan helt pigg igen vilket känns helt fantastiskt hon har haft misstänkt vattkoppor faktiskt. Men kom ganska "lindrigt" undan å har "bara" haft koppor runt munnen och i munnen  och det har gjort så ont på skruttan att hon inte har ätit något alls typ på en vecka. :( först trodde vi det var förkylnings blåsor då de sa de när ja ringde aroma och frågade men efter att googlar på vattkoppor och läst om det och sedan läsa på Facebook att en annan tjej från hennes dagis har det så är jag ganska säker på att de va de som härjade här hemma förra veckan men som sagt nu är kopporna upptorkade och Elsa har kunnat äta som vanligt idag :) 
Utom välling som helt plötsligt inte passar längre? 

Så där har ni förklaringen varför de varit tyst här inne.. 

Pierre har gott på pappa ledigt denna vecka och sedan följt av 4 veckor semester behöver jag säga att jag är lycklig över att ha han hemma. 
Jag tror jag har exploderat i en växande mage och det börjar bli tungt! Svårt att böja sig , jobbigt att lyfta Elsa, tryck upp mot lungorna. Ja ni förstår.. 
Igår sa ja de att jag fattar inte hur jag ska orka vara gravid så länge till å Anna säger 
- de är ju vara åtta veckor kvar typ å då kändes de lite mer verklighet att det börjar ändå närma sig.  Om nu bebis kommer i samma vecka som Elsa vilket inte är helt säkert ju :) 

I lördags hade jag 25 års firande här hemma med trevliga vänner och lite god mat bjöd ja på. 
Vi hade planerat 5kamp men regnet satte stopp för det :( men vi hade trevligt ändå. 

Min älskade mor har även stelopererat ryggen förra veckan och ligger i Jönköping på sjukhuset där så igår var vi och hälsade på henne . Hatar att se någon man älskar ha ont och inte kunna göra något :( 

Idag har vi firat min 25 års dag och storebror Mikael fyller 30 i morgon så bröderna Anna pappa Pierre Elsa och jag har varit i sandajöfors och ätit god mat och spelat minigolf , 
Fina presenter fick ja med :) 
Så nu har ja två tider som ska bokas in ;)

Å imorgon ska jag utnyttja en annan underbar födelsedag present som ja fick av mina tjejer. 
Mer om det i morgon ;) 

Nu sova dags. 
Natti natti folket. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar