torsdag 24 oktober 2013

Natt matning..

Klara äter, helt galet vad trött jag är men när hon är klar ropar kudden igen...

Denna vecka springer förbi! 
Tisdags fikade med Sophie och Freja, Freja fyllde tre för några veckor sedan och jösses tänkte jag ska Elsa vara så stor on ett år liksom.. 

Eftermiddagen tillbringade vi ute på trädgården med sällskap av Sofia och hennes två barn tabita som är jämn gamal med Elsa och hennes noha 2,5 månad. :)

Onsdags började dagen med promenad i regn , var otroligt seg innan vi kom iväg och hade planerar att gå en runda innan jag lämna Elsa men vad vi gjorde innan vi kom iväg vet i fasen så de hann vi ju inte haha  fick bli en runda efter jag lämnat henne istället ;) 

Matilda kom på besök med hennes lila Lilly som är tre dagar yngre än Klara bara:)? Alltid kul att träffs andra mammor med små barn de med. Så lite mat å fika å massa bebis prat.,
Elsa var på riktigt bus/jäkla humör hon hade sovit lite för lite på dagen.. Men gick bra ändå :)

Kvällen kom och bad å dusch för tjejerna innan morfar kom förbi en liten sväng och busade med Elsa innan läggdags :) 

Imorgon eller idag blur det ju kommer det först två  "tjokisar"  på lunch :) de väntar på deras små knyten som kommer snart titta ut till världen :) två pojkar väntar de. Mycket pojkar runt om oss . Det var samma när Elsa var liten alltid ensam tjej Med massa små grabbar :) 

Eftermiddagen kommer det fika gäster och ska titta på vår nya stjärna Klara :)

Nä ett blöjbyte sen sängen igen. 

Natti natti  


1 kommentar:

  1. Ja, det är våra brudar mot alla grabbs ;)
    Men skönt att det går bra.
    Ha en trevlig helg, kram Malin

    SvaraRadera