söndag 18 december 2011

saker alltså..

Det är lite upp å ned i mitt rum just nu när jag har börjat flytt packa phuu hur mycket saker samlar man på sig? sjukt mycket alltså! å alla små prylar som är så jobbigt å packa ned för man inte vet vad man ska lägga det så bara flyttar runt allt känns de som.. men någon gång ska ja nog bli klar:)

Haft en mycket bra "sista" helg i Götet iallfall sista helgen som bosatt i göteborg.
Fredags var ja bjuden till Klara på god mat så Anna å Klara pimplade vin och gick vidare för att dansa medans ja åkte hem å sov:)

Lördagen blev det jobb massa massa folk så va roligt fullt ös hela dagen. sen så handlade ja mat å massa gott godis å diverse och åkte hem till en bakfull anna:) 
lagade mat och bara hade en jätte skönt lördags kväll:)

Idag har vi kämpat för att få röster till julskyltnings tävligen men är ett till fönster som håller jämn takt alltså så de  är så stressigt detta haha imorgon är det slut iallfall:) får hoppas alla som röstar på dem somnar snart och inte röstar mer nu:)

Så detta tog större delen av dagen kan man ju säga.. vi planerade på att gå ut å äta gott och sedan liseberg men vi var ju så sena på att komma i väg så blev bara god mat:) och en promenad vilket var mycket skönt!

Nu o kväll har jag ju som sagt packat mina saker här eller börjat iallfall. 
Det är mer än man tror.. får se hur mycket ja hinner packa denna veckan resten får bli efter nyår :)

nä nu ska ja ragga röster och sedan inta sängen!

/Lotta och en livlig bebis i magen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar