onsdag 18 januari 2012

Onsdag..

Bullar :)
 Hej på er alla! 
Igår var de bullbak som gällde! 
och håll i hatten så goda de blev alltså haha riktigt bra! kanske lite lite lite för brännda men man får inte va kräsen inte :) 
Nina kom en sväng igår å pratade goja med mig när ja bakade och sedan fick hon åka å hämta hennes små söta barn så bullarna han hon aldrig smaka men hon kommer om en stund och ska få ett smak prov..

Åkte till kvill när pierre kom hem från jobbet å fikade hos Pappa en sväng så då fick han med lite bullar:)

Pierre renoverar loppis fynd ;)
Pierre är så duktig och hjälper mig när ja köper saker som inte riktigt funkar som de ska när man köper det haha så då får pierre renovera lite och det tycker han är jätte kul (INTE) men han är så snäll å gör det:)
Så lite nya sladdar i min fina lampa och ja jag har faktsitk skärmar till alla lamporna i den vet inte riktigt varför ja tod kort innan alla va på plats men men visst är den super fin:) 

Igår kväll gjorde sig bebis hörd iallafall hade förvärkar så jag blev alldeles illamående så fick gå å lägga mig i sängen och fy fasen va den lill* levde rövare sovit kasst i natt å inte hittat något bra sätt å ligga på. men men.
SÅ de börjar iallfall hända lite här nu och de får gärna fortsätta åt de hållet men tyvärr känner ja inget just nu längre men men de kommer väl igen:) 

Idag ska ja göra lite frallor tänkte jag för idag ska vi äta sallad här hemma med madde med hon kommer till eftermiddagen och tills dess ska ja fixa fram lite nybakade frallor:)

Nu blir det Kaffe och en slö fm framför datorn :)

/Lotta och en busig bebis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar