onsdag 19 september 2012

kväll...

redan Onsdag kväll förstår inte ar denna vecka tog vägen?

jag är mycket bättre i foten men då kommer en förkylning smygande så ja inte kan träna iallafall:( jäkla skit!
det är nog inte meningen ja ska komma i form utan ja ska va lite lagom tjock å gå ;) haha

Det ja skrev om att ja hade fått glada besked var att ja har fått lite jobb till hösten :) precis lagom mycket och  ska bli jätte kul att komma igång å få pyssla lite med blommor igen :) då lördagen den 13 okt gör ja min första dag på Gretas blommor! spännande och nervöst! blir nog bra!

Imorgon är det BVC besök på fm och sedan baby sim och efter det ska ja inte göra ett piss. 
ska bli kul att se hur mycket elsa har växt har ju inte varit sen hon va sex månader å imorgon blir hon 8 månader.. phuuu tänkte att fasen nu är de liksom lite höst sen jul nyår å sedan fyller skruttan ett år redan förstår inte hur fort denna tiden går!

Svante har varit borta sen i lördags och har inte kommit hem och ja har letat å ropat på han här utanför hela veckan men ingen kisse men idag när ja var ute och gick så kommer han springade mot mig långt från huset nästan ända nere vid skolan! va fasen gjorde han där? följt med någon å sedan inte hittat hem? min lilla kisse som är så dum å följer med folk :( men nu har ja bokat kastrering tatuering i örat och spruta till han men jag är ruinerad efter detta 1200!!! hur ska ja lyckas skrapa fram det?! fy va dyrt :( 
Pierre kommer ju inte jubla högt direkt när ja säger att kissen kostar så mycket eftersom han inte är jätte glad åt katten från början haha men ja han får väl vara snäll å plocka fram plånkan iallafall ;)

i eftermiddag var mina bröder å pappa här på lite mat bjöd på köttgryta och ris det var evigheter sedan ja gjorde det men var mycket gott! å så klart en blåbärs paj till anton :) eller ja alla fick ju så klart äta av den :)

nu måste ja packa våra badkläder och lite inför imorgon ska va i stan redan 10.. 

så natti natti

1 kommentar:

  1. Kan säga att det är värt pengarna. Både vår hona och hane är kasstrerade och de har aldrig gett sig iväg. Varken i stugan eller nu när vi flyttade. Hoppas förkylningen passerar fort och grattis till jobbet. Kram Malin & Stella

    SvaraRadera