tisdag 10 januari 2012

31...

10 januari i dag hmm 31 dagar kvar tills bebis är beräknad gud var har tiden tagit vägen?
Ja men nu känns iförsig en hel månad väldigt lång..

har flyttpackat lite å har mer kvar men fick ta en paus.. bebis tycker inte om när ja bökar runt för mycket märks ganska tydligt. inte det lättaste att packa med min mage som är ivägen hela tiden!

Sovit sista natten i lägenheten eller nä ja kommer ju självklart komma hit igen eftersom anna ska ha kvar lägenheten men just i min säng i mitt rum i  lägenheten känns la så där bra faktiskt. 
nu börjar ja förstå att ja verkligen ska flytta här i från och de är lite jobbigt tycker jag.. fina göteborg.. jaja de blir bra detta..!

Det är ganska så exakt 4 år sedan jag tog mitt flyttlass å flyttade till stenungsund för att bli florist och lämnade småland... bodde ett halvår i korridor boende med 5 andra tjejer och hade en fantastisk vår med fina nya vänner och massa florsit arbete och pluggande på latin.. träffade en fin vän Ulrika vi drack öl och cyklade runt en massa och för att sedan flytta till Göteborg ihop i lunden i en trea bröjade vår andra termin på florist skolan och efter någramånader i Göteborg kom Anna efter med sitt flytt lass flyttade in till vår trea och började jobba 
Sen sommaren hösten bestod av ännu mer Latin och florist plugg extra jobb i lite olika blommster affärer och utforska Gbg.. även här en hel del festande med an galen vän petra som ja träffade i skolan och har sedan dess varit en fin vän som ja inte träffar så ofta nu mera (hon har egen butik och jobbar alltid) men när vi väl gör det är du en super go vän!
Efter jag tagit florist examen så flyttade Anna å jag ifrån trean till våran nuvarande två som jag trivs super bra i och har alltid varit hemtrevlig!
Testade livet som telefonförsäljare haha i fyra dagar sen sa ja upp mig inget för mig helt sjukt ställe var det med med massa konstiga folk. så raggade florist jobb och fick napp på Guldblomman som jag blev kvar på i tre år och haft en jätte bra arbetsplats som ja trivdes super bra på, där jag lärde känna en fantastisk tjej katrin som ja tycker så mycket om och kommer sakna dig med!
under dessa tre år ja jobbade har de hänt en hel del med men kan inte skriva allt ju :) 
fixade mig även lite extra knäck på växthuset i frölunda där Sofia som senare blev en nära vän till mig och som ja kommer sakna otroligt mycket nu när ja flyttar från staden..

JA då kan man ju undra varför jag flyttar i från något som ligger så varmt om hjärtat och där jag har i stort sett allt ja alltid velat ha.. hmm..
MEN nu kommer detta bli bra och jag har en fantastisk ny sambo min fina Pierre eller a ny å ny vi har ju varti sambo ett litet tag innan med men inte så länge så nu har vi blivit stora och flyttat ihopp på riktigt i vårt fantastiska hus som vi köpte i somras!
Väntar på att vårt lilla pyre ska titta ut till oss som vi längtar så efter och detta kommer bli en ny resa men en bra resa detta med!

jag är otroligt glad att jag vågade ta steget å flytta och börja plugga för fyra år sedan och haft underbara år i Göteborg!

nä nu ska ja inte uppehålla er mer oj va ja maler på ja måste fortsätta packa nu.. 

/Lotta

1 kommentar:

  1. Det låter som du haft härliga år i Gbg Lotta, o var stolt att du vågade åka o göra allt du drömde om + lite till! ;) du har roliga minnen att se tillbaka till o nu väntar en ännu mer spännande tid framför dig :)
    Ville tacka dig för allt du skrev till mig när jag var osäker på mitt val o börja plugga på Munkeröd, du har nog en del i att jag valde o verkligen göra det, tack! Hur det blir efter examen vet man aldrig men jag kommer ha med mig det här resten av livet o är så glad att jag vågade!
    Lycka till nu med lilla familjen
    /Jessica Karlsson
    Ps. Är det tillbaka till Vetlanda ni flyttat? :)

    SvaraRadera