tisdag 17 januari 2012

stor som ett hus..

var är mina fötter???
Kanon kulan från förra veckan..
vem finns där inne nu börjar ja bli riktigt otålig på detta väntande.. 
Det är liksom bra nu jag vill kunna sova på mage, se mina fötter ,raka benen , röra sig utan å flåsa med en gång, äta middag utan att spilla på magen haha ja ni fattar jag börjar tröttna på denna stora mage alltså men sen kommer ja säkert sakna den:)

Jag "Njuter" av dagen idag slappar och inte göra något jag måste bli bättre på detta så idag över jag :)
började dagen med ett långt telefon samtal med anna panna innan ja tog mig ur sängen och än sitter ja i mina slapp kläder å har inte tagit mig i duschen eller något men ja tar de lugnt och dricker just nu kaffe har fått i mig två koppar hallonblads the med usch! the är inget ja är speciellt glad i alltså de är så blaskigt men de ska ju va bra för att sätta fart på att bebis ska komma och bra för förlossningen så då dricker ja snällt mitt the :) 

då och nu...
Ja visst har väl magen växt å lite till kanske inte bara mage men mest iallfal haha :) 
och fina bristningar har ja med! helt underbart de är jag mest glad för.. NOT! men va fasen de är så de är inget man kan göra något åt och ni som inte har fått det så släng er i väggen de är inte de man vill höra precis att ni inte fick en enda en enda gång nä men SÅ GRATTIS till er! men behåll de för er själva så vi som har det inte behöva känna oss ännu mer nere pga det! finns folk till allt.. 


Dagen ska fortsätta med lugnt tempo igår stor städade ju pierre och ja huset här hemma förkylda båda två så gick här å snorade å städade men idag känns de lite bättre faktiskt.. :)

Nu har ja löst mitt dagens problem med jag fick låna mammas kavel så de blir nog trots allt lite bullar sen :)

/Lotta och bebis!

3 kommentarer:

  1. jobbigt med bristningar :/ fick det med .. inget man skryter med precis och förstår dej helt och hållet om alla som inte fick o.s.v .. Magen har sjunkit nu med ser det ut som : ) Är lite avis , saknar magen : )

    SvaraRadera
  2. Äh jag har också massa bristningar , men vi får ju något fint fö r det vi har i magen :)*
    Jag gissar ett det blir en liten tös som kommer den 29 januari :)

    SvaraRadera
  3. DU ÄR JÄTTEFIN :) hur fasen ska man kunna gå omärkt ur en graviditet? Självklart att det blir lite påverkan på kroppen. Men som du sa, ni får ju världens underbaraste istället :) Alla andra kan va tysta! Lyssna inte på alla andra om de inte säger nått vettigt ;) Ja ska sluta göra det nu, är måttligt trött på alla människor som är så jäkla bäst o vet allt o har åsikter om allt, blääää!!
    när e ditt bf? :)

    SvaraRadera